Heuvelman-Ibis

Wednesday 13 January 2016 •

Customer story image
Onlangs heeft Van der Spek Vianen een Hyundai R290-9 geleverd aan Heuvelman Ibis, die de machine gelijk in de herkenbare bedrijfskleur heeft laten spuiten. De Hyundai long-front die is toegevoegd aan het materieelpark van Heuvelman-IBIS is voorzien van een 10.200 mm lange giek en een 7.850 mm lange lepel, waarmee op maaiveld een bereik van 18.500 mm behaald wordt. De maximale graafdiepte is 15.000 mm. Voor de aandrijving van Hyundai is een 6-cilinder Cummins QSB6.7 motor verantwoordelijk. Deze heeft een inhoud van 6.7 liter. De motor produceert 230 pk. De Hyundai R290-9 is uitgerust met alle functies, zodat er veel verschillende aanbouwdelen aan de machine gemonteerd kunnen worden, bijvoorbeeld een grijper, sorteergrijper, kantelbak of trilblok. Door deze aanpassingen kan de ruim 35 ton wegende Hyundai nu worden ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden die Heuvelman-IBIS uitvoert. Heuvelman Ibis Met meer dan 40 jaar ervaring in alle voorkomende waterbouwkundige disciplines, biedt Heuvelman Ibis een uitgebreid dienstenpakket voor een aanzienlijke groep opdrachtgevers. Zo verleent het bedrijf regelmatig diensten aan Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, alsmede diverse waterschappen. Ook het bedrijfsleven doet regelmatig een beroep op de diensten van Heuvelman Ibis. De kracht van de organisatie schuilt in de potentie om zowel kleinschalige als grote projecten uit te voeren, onafhankelijk en uiterst flexibel. Heuvelman Ibis is zowel ISO 9001- als VCA**-gecertificeerd. Daarnaast is het bedrijf in het bezit van het BRL-7000 certificaat voor het uitvoeren van saneringen en het CS-OCE certificaat voor het opsporen van explosieven.

Related Articles

Group Picture - The Hyundai Experience Days

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) initiated French Experience Days at the European HQ in Tessenderlo

11/04/2018 2:00:00

Tessenderlo, Belgium - HCEE (Hyundai Construction Equipment Europe) organized its first Experience Days from 28-29th of March at the European headquarters in Tessenderlo, Belgium. Aim was to treat the Hyundai customers and potential customers to a total company experience – including a hands-on machine experience - which went beyond the traditional trade shows. 

Read more

Hyundai Samoter 2017

Hyundai at Samoter 2017

11/01/2017 1:00:00

Hyundai will present a range of construction equipment and forklifts including two world premieres; the R30Z-9AK mini-excavator and the new HL975 wheel loader.

Read more

Customer story image

Thompson Plant Hire has chosen for Hyundai 9A wheel loaders

23/01/2013 7:51:27

Our new Hyundai 9A wheel loader offer more fuel efficiency, greater performance and more operator comfort

Read more

Subscribe to news

Enter your information or subscribe with Facebook and receive news, product updates and offers directly in your inbox.


*

*

*

I would like to receive updates about: