Dunnewind Groep

Thursday 27 August 2015 •

Customer story image
Afgelopen week heeft Van der Spek Vianen vanuit de vestiging in Mariënberg de vijfde nieuwe Hyundai graafmachine afgeleverd bij de Dunnewind Groep uit Ommen. Ditmaal is er een nieuwe mobiele Hyundai R140W-9A geleverd. Na een zeer geslaagde demonstratie was de keuze voor de Hyundai geleverd door Van der Spek Vianen snel gemaakt. Machinst Stefan Bremmer is uiterst tevreden met de nieuwe machine die door de Dunnewind Groep zeer compleet is besteld bij Van der Spek. Hij heeft de machine gelijk in gebruik genomen met aanvul- en afvlakwerkzaamheden bij het Vechtdalcollege. De machine is o.a. uitgevoerd met een tweedelige giek, sloop/sorteergrijperfuncties met proportionele bediening en een lekolieleiding direct naar de tank, LED-werkverlichting, 27 mc, overdrukvoorbereiding met een FF-box-installatie gemonteerd op het dak en extra brede 600/50-22,5 enkelluchtbanden om insporing te minimaliseren. Naast deze opties is machine standaard ook al zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, luxe stoel, elektrische koelbox, achteruitkijkcamera, luxe vloermat, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, beschermplaat over dozerblad cilinders, spatborden en automatische asblokkering. De krachtbron van de nieuwe 14 ton’s mobiele machine is een zuinige 6-cilinder Cummins diesel. Tijdens het werken met de mobiele graafmachine in de Power-mode draait de motor maximaal 1500 omw/min. Dit zorgt, in combinatie met een koelfan met visco-koppeling, voor een zeer geluidsarme en brandstofbesparende machine. Als de Travel-mode geactiveerd wordt, zal de motor 200 omw/min meer gaan draaien, waardoor de machine met een nog steeds laag toerental gemakkelijk een snelheid van 40 km/uur haalt. Zonder roetfilter voldoet de machine aan de nieuwste emissie eisen. De Dunnewind Groep is een vakbekwame speler in vele verschillende sectoren zoals grond-, weg- en waterbouw, transport, sloop- en saneringswerkzaamheden, afvalinzameling, verhuur materieel en de handel in grondstoffen. De hoofdvestiging bevindt zich in Ommen en een nevenvestiging in Olst. Ze werken o.a. voor rijks-, provinciale en gemeentelijke overheden, waterschappen, bedrijven en particulieren.

Related Articles

Customer story image

Spelt Bedrijven

23/12/2014 13:22:00

Wederom de keuze voor een Hyundai laadschop door de Spelt Bedrijven

Read more

Charlie_Parkes_Group_Shot_WillowBrookPlant

HCEE dealer Willowbrook Plant throw birthday party for digger mad Charlie

6/05/2019 2:00:00

For his recent 5th birthday she contacted the team behind the Hyundai Facebook page asking if Hyundai could send him a birthday card.  The Hyundai UK team said that they could do better than that and promptly spoke to Northamptonshire based Hyundai dealer, Willowbrook Plant Sales, to see what could be organised.

Read more

dealer masterlift organised the hyundai golf tournament 2015

Dealer Masterlift organised the Hyundai Golf Tournament 2015

11/09/2015 2:00:00

Hyundai dealer Masterlift organized their annual Golf tournament for Hyundai customers.

Read more

New Horizons Summer 2016

New Horizons 65 - Summer 2016

30/06/2016 2:00:00

New Horizons - Summer 2016. New Horizons is a quarterly magazine issued by Hyundai Heavy Industries with comprehensive company news, investment information, interviews with HHI executives and news of recent technological developments.

Read more

Subscribe to news

Enter your information or subscribe with Facebook and receive news, product updates and offers directly in your inbox.


*

*

*

I would like to receive updates about: