Buys Leerdam

Wednesday 17 June 2015 •

Customer story image
Nieuwe Hyundai HL740XTD-9 voor glasoverslag. De heer Buijs van Buijs Leerdam Zand- en Grindhandel en Marcel de Leur, vertegenwoordiger van Van der Spek Vianen, zijn samen weer geslaagd voor de verkoop en levering van een nieuwe Hyundai HL740XTD-9. Na in zeer korte tijd een nieuwe Terex-Fuchs MHL350E te hebben geleverd voor het op- en overslaan vanuit de schepen en eveneens een nieuwe Hyundai HL740XTD-9 voor op- en overslag in Leerdam wordt nu door Van der Spek een nieuwe Hyundai HL740XTD-9 geleverd voor het op- en overslaan voor en op de glasfabriek in Leerdam. Buijs heeft wederom gekozen voor een machine in XTD-uitvoering die voorzien is van een verlengd laderframe. Dit verlengde laadframe zorgt voor een 420 mm hogere uitkiep, waardoor er ook gemakkelijk geladen kan worden in de steeds hoger wordende vrachtwagens en trailers. Voor de inzet in glas is de machine voorzien van Techking L5 banden, zodat het risico op lekrijden tot een minimum is beperkt. De nieuwe dash-9 wielladers zijn uitrust met een nieuw hydraulieksysteem. Het nieuwe lastafhankelijke hydraulische systeem met een plunjerpomp met variabele opbrengst en een gesloten hoofdventielblok zorgt voor een zeer efficiënt hydraulisch vermogen en daardoor een lager energie- en brandstofverbruik. Dit gekoppeld aan de ZF-volautomatische transmissie zorgt voor maximale duurzaamheid. Deze automatische transmissie zorgt voor zo min mogelijk verlies van vermogen, een hogere rijsnelheid en lage geluidsniveaus. Voor de aandrijving van de HL740XTD-9 is een Cummins QSB 6.7 6-cilinder turbodiesel verantwoordelijk die voldoet aan de Tier III emissie-eisen.

Related Articles

Customer story image

Van den Boomen - Liempde

11/07/2014 9:39:33

Nieuwe Hyundai R260LC-9A voor van den Boomen uit Liempde

Read more

Axial Kft. Customer Story

Great machines that carry the heaviest loads

16/08/2016 2:00:00

At the plant of the KÉSZ Industrial Manufacturing Co., Ltd. the huge steel structures (up to 25 x 5 m) call for enormous power. The Hyundai industrial forklift trucks, supplied by the Axiál Co., Ltd. represent the adequate solution.

Read more

Customer story image

FAT FACE Warehouse Operations Manager, Matt Boschi

10/02/2014 13:51:13

Rapid Response and Support

Read more

News image

Hyundai Heavy Industries at Conexpo 2014

5/03/2014 10:01:00

Hyundai Construction Equipment Americas kicked-off at Conexpo 2014 (Las Vegas), with a Press Conference. More than 80 international journalists attended the Hyundai press event.

Read more

Subscribe to news

Enter your information or subscribe with Facebook and receive news, product updates and offers directly in your inbox.


*

*

*

I would like to receive updates about: