Buys Leerdam

Wednesday 17 June 2015 •

Customer story image
Nieuwe Hyundai HL740XTD-9 voor glasoverslag. De heer Buijs van Buijs Leerdam Zand- en Grindhandel en Marcel de Leur, vertegenwoordiger van Van der Spek Vianen, zijn samen weer geslaagd voor de verkoop en levering van een nieuwe Hyundai HL740XTD-9. Na in zeer korte tijd een nieuwe Terex-Fuchs MHL350E te hebben geleverd voor het op- en overslaan vanuit de schepen en eveneens een nieuwe Hyundai HL740XTD-9 voor op- en overslag in Leerdam wordt nu door Van der Spek een nieuwe Hyundai HL740XTD-9 geleverd voor het op- en overslaan voor en op de glasfabriek in Leerdam. Buijs heeft wederom gekozen voor een machine in XTD-uitvoering die voorzien is van een verlengd laderframe. Dit verlengde laadframe zorgt voor een 420 mm hogere uitkiep, waardoor er ook gemakkelijk geladen kan worden in de steeds hoger wordende vrachtwagens en trailers. Voor de inzet in glas is de machine voorzien van Techking L5 banden, zodat het risico op lekrijden tot een minimum is beperkt. De nieuwe dash-9 wielladers zijn uitrust met een nieuw hydraulieksysteem. Het nieuwe lastafhankelijke hydraulische systeem met een plunjerpomp met variabele opbrengst en een gesloten hoofdventielblok zorgt voor een zeer efficiënt hydraulisch vermogen en daardoor een lager energie- en brandstofverbruik. Dit gekoppeld aan de ZF-volautomatische transmissie zorgt voor maximale duurzaamheid. Deze automatische transmissie zorgt voor zo min mogelijk verlies van vermogen, een hogere rijsnelheid en lage geluidsniveaus. Voor de aandrijving van de HL740XTD-9 is een Cummins QSB 6.7 6-cilinder turbodiesel verantwoordelijk die voldoet aan de Tier III emissie-eisen.

Related Articles

IMHX_2016

Hyundai Heavy Industries Europe present at IMHX 2016

1/01/0001 0:00:00

Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE) will present an extensive display of its new and revised range of industrial trucks, including a brand new warehouse equipment range, at the IMHX materials handling exhibition at the NEC, Birmingham in September (13th – 16th) in Hall 10, booth J60.

Read more

Hyundai HL960 HD Wheel Loader

New Hyundai HL960 HD Heavy Duty Wheeled Loader

24/05/2018 2:00:00

Hyundai has recently launched a brand new heavy duty wheeled loader – the HL960 HD. This new addition to the Hyundai range offers the very best in wheeled loader technology, and has been designed with the waste handling and recycling industries in mind, which are experiencing a high growth rate in Europe and North America.

Read more

Customer story image

Spelt Bedrijven

23/12/2014 13:22:00

Wederom de keuze voor een Hyundai laadschop door de Spelt Bedrijven

Read more

Subscribe to news

Enter your information or subscribe with Facebook and receive news, product updates and offers directly in your inbox.


*

*

*

I would like to receive updates about: