Beelen Sloopwerken

Thursday 27 August 2015 •

Customer story image

Nadat Beelen.nl de Europese primeur had met de ingebruikname van de eerste Hyundai HX520L op de locatie in Amsterdam is Van der Spek trots te melden dat nu ook de eerste Hyundai HX330L van Europa in gebruik is genomen bij Beelen.nl.
 

Deze nieuw Hyundai HX330L is geheel in “Beelen-uitvoering” uitgevoerd zodat de machine naast de inzet bij de mobiele brekers van Beelen ook volledig kan worden ingezet voor sloopwerken waar de machine eventueel benodigd kan zijn. Uiteraard is deze machine die in geheel Nederland en zeker ook als nodig in het buitenland ingezet kan worden in de bekende groen/witte huisstijl van Beelen.nl gespoten.
 

De nieuwe Hyundai HX330L is voorzien van een Cummins QSL-9 Tier 4 final motor welke een vermogen levert van 284 Pk, gekoppeld aan ruim 554 liter/min. hydraulisch vermogen zorgt deze ervoor dat de machine niet alleen erg snel en sterk is maar ook extreem zuinig. Het IPC (Intelligent Power Control) systeem zorgt dat de hydrauliek optimaal wordt gebruikt zodat er geen onnodige brandstof wordt verbruikt.
 

De elektronisch aansturing van de koelfan die via een viscokoppeling wordt aangedreven zorgt ervoor dat deze altijd de juiste snelheid draait en zo de machine op de juiste bedrijfstemperatuur houd zodat hij optimaal kan werken zonder overbodig brandstofverbruik. Het nieuwe ontwikkelde vergrote koelsysteem op de HX330L is zeer goed toegankelijk zodat het eenvoudig schoongemaakt kan worden mocht dit benodigd zijn.
 

Om zonder problemen hydraulische sloopwerktuigen als sorteergrijpers, vergruizers en sloophamers te kunnen gebruiken is de machine voorzien van vele hydraulische functies welke proportioneel te bedienen zijn.
 

Uiteraard is de machine uitgevoerd met een overdrukysteem zodat de machinist onder alle omstandigheden zijn werk veilig kan uitvoeren. Aan de voorzijde van de cabine is een klapbare cabinebescherming gemonteerd zodat de machinist eenvoudig zijn ramen kan schoonmaken en hierdoor optimaal zicht kan behouden om veilig te werken. Gemonteerde LED verlichting zorgt ervoor dat dit ook kan in de vroeg- en late uren.
 

De nieuwe HX-cabine is t.o.v. de 9-serie met ruim 13% gegroeid, hij is 340mm langer geworden waardoor het comfort voor de machinist nog beter is geworden. Het standaard gemonteerde AAVM ( Advanced View Monitoring Camera System ) is een geheel nieuw ontwikkeld state-of-the-art camerasysteem waarmee de machinist geheel rondom zicht heeft en hierdoor zeer veilig kan werken en de risico’s op ongevallen tot bijna een minimum beperkt.
 

Met het Hi-mate systeem kan op afstand alle belangrijke informatie worden opgeroepen en gemonitord zodat service optimaal kan worden gepland en onnodige stilstand kan worden voorkomen. Deze informatie kan door Beelen.nl zelf worden opgeroepen en bekeken.
 

Beelen.nl, Van der Spek Vianen en Hyundai zijn zeker geen onbekende van elkaar al vele jaren zijn er bij de verschillende onderdelen van Beelen.nl; sloopwerken, puinrecycling en bouw- en sloopafval verwerking vele Hyundai’s die geleverd zijn door Van der Spek in bedrijf. De goede ervaringen met deze machines en de service en support van Van der Spek maakte de keuze voor weer nieuwe Hyundai’s voor Beelen.nl een gemakkelijke


Related Articles

open days at hyundai dealer toolmex in poland

Open days at Hyundai dealer Toolmex in Poland

15/10/2013 2:00:00

Hyundai dealer Toolmex (Poland) organised in October the Hyundai Open Door Days to show more than 30 forklifts in working condition to hundreds of customers and potential customers.

Read more

Subscribe to news

Enter your information or subscribe with Facebook and receive news, product updates and offers directly in your inbox.


*

*

*

I would like to receive updates about: