BB Grondverzet

Wednesday 17 June 2015 •

Customer story image
Onlangs heeft Van der Spek Vianen een nieuwe Hyundai R220-9A rupsgraafmachine in gebruik gesteld bij BB Grondverzet uit Dodewaard. Met de levering van de 23-tons rupskraan is de eerste Hyundai graafmachine in het machinepark bij BB Grondverzet een feit. Bert van den Brink Grondverzet is actief op het gebied van verhuur van grondverzetmachines, boom-, bos- en landschapsverzorging, grond-, sloop- en straatwerk, stelconplaten leggen en keerwanden stellen. Sinds twee jaar is er ook een mobiele puinbreker in het uitgebreide machinepark opgenomen. Deze puinbreker zal veel geladen gaan worden door de nieuwe Hyundai rupsgraafmachine. Tevens kan hij worden voorzien van een vergruizer, waarmee te grote delen gelijk op locatie kunnen worden verkleind. Tevens werkt Bert van den Brink Grondverzet met shovels die voorzien zijn van lasergestuurde hoogte-instelling. Met vakmanschap en hightech materiaal legt Bert van den Brink Grondverzet met de grootste precisie een goede basis voor kwaliteit en kostenbesparing in het natraject. De techniek is toepasbaar bij het egaliseren en profileren van fabrieksterreinen, wegen, bedrijfsvloeren en grind/ballastbedden voor spoortrajecten. Dankzij de inzet van de eigen dieplader is snelle inzetbaarheid van het materieel gegarandeerd. De nieuwe Hyundai R220-9A wordt aangedreven door een Cummins QSB6.7 6-cilinder dieselmotor die voldoet aan de Tier IV interim emissie-eisen. Deze motor is voorzien van een CCC “Cummins Compact Catalist” die zorgt voor het continu reinigen van de uitlaatgassen. Er is geen actief of passief roetfilter gemonteerd dat moet regenereren door het opwarmen van de uitlaatgassen. Het is een onderhoudsvrij systeem. Om de machine zo breed mogelijk te kunnen inzetten voor allerlei voorkomende werkzaamheden is de nieuwe R220-9A op wens van Van de Brink uitgevoerd met vele hydraulische functies die proportioneel te bedienen zijn. Door de hydraulische snelwissel kan er snel en eenvoudig gewisseld worden tussen de verschillende werktuigen.

Related Articles

News image

European Hyundai dealers and customers visited Hyundai Korea

30/09/2013 6:48:00

Hyundai Heavy Industries Europe invited 120 dealers & customers to participate in the Hyundai VIP Tour 2013 for visiting the Hyundai shipyards, the Hyundai Construction Equipment factories and to explore Seoul.

Read more

Nordbau 2016 Hyundai dealer Wienaber HBN Germany

Hyundai dealers HBN and Wienaber at Nordbau 2016

12/09/2016 2:00:00

Hyundai dealers HBN and Wienaber jointly particiapted in Nordbau 2016 in Neumunster, Germany.

Read more

News image

World Premiere - Hyundai R25Z-9A

28/03/2013 13:59:00

The R25Z-9A mini excavator to be presented at BAUMA 2013 fills a big gap in the Hyundai range between models R16-9 and R27Z-9 in the 2.6 t class of mini crawler excavators. This mini excavator has a Mitsubishi engine (TIER IV) with Z rating (Z = Zero-Turn-Radius, which means that it can turn within its own contours and so can work in extremely confined spaces) and be fitted with buckets with a capacity of up to 0.07 m3.

Read more

hyundai machine on top of the world

Hyundai Machine on top of the world

17/12/2013 2:00:00

An Hyundai machine from Boverhoff, delivered by our Dutch Hyundai dealer VDS in The Netherlands is cleaning up the remains of a landmark in the city of Groningen (NL).

Read more

Subscribe to news

Enter your information or subscribe with Facebook and receive news, product updates and offers directly in your inbox.


*

*

*

I would like to receive updates about: